Ristorante del Giglio

English menu

Menu


Carpaccio di Spigola all’Arancia
Orange-flavored Carpaccio of sea bass


Salmone Affumicato
Smoked Salmon


Zuppa Ribollita Fiorentina
Florentine bread & vegetable soup


Fettuccine al Tonno fresco Menta e Pistacchi
Fettuccine with fresh Tuna, mint and pistachio nut sauce


Gnocchi di Semolino alla Romana
Roman-style semolina gnocchi (dumplings)


Gnocchi di Patate al Ragout
Potatoes gnocchi (dumplings) with meat sauce


Lasagne alla Giglio
Green or Red Lasagne Giglio style


Gnocchi di Patate alle Vongole Veraci
Potatoes gnocchi (dumplings) with clams


Penne all’Amatriciana
Short pasta with onion, tomato and bacon sauce


Ravioli al Capriccio
Ravioli with ham, mushrooms and tomato sauce


Risotto Rosa al Cavolo Cappuccio
Pink Rice with Red Cabbage cream


Tonnarelli “Cacio e Pepe”
Tonnarelli with spicy ewe cheese and pepper


Abbacchio al Forno Con Patate
Roast Lamb with roasted potatoes

Bolliti misti (servizio al carrello)
Assorted boiled meat (large choice from the cart)


Coda alla “Vaccinara”
Ox tail “Vaccinara” style


Ossobuco di Vitello alla Milanese
Veal Knuckle with mushrooms & rice


Petto di Vitello alla Fornara con Patate
Roast Breast of Veal with potatoes


Saltimbocca alla Romana
Veal escalopes with ham and sage


Vitello Tonnato con Capperi
Veal in Tuna sauce with capers (cold dish)


Baccalà in Guazzetto con patate Pinoli e Uvetta
Cod fish with tomato, pine nuts and raisins sauce with potatoes


Scaloppine di Pesce Spada con Zucchine
Swordfish escalopes with zucchini


Tagliata di Tonno Fresco al Rosmarino
Sliced Fresh Tuna with rosemary


Tiramisu
Typical Italian dessert with coffee


Crème caramel
Typical Italian dessert with caramel


Tartufo di pizzo calabro
Typical ice cream from Calabria region



Ampia scelta di vini delle migliori cantine italiane
Wide choice of wines from the best Italian wine cellars